flexile-white-logo

Galerija

KONTAKT

Tarkett parket kolekcija Tango

Tražite li pod koji će vašem prostoru dati impresivan izgled, uz dašak luksuza? Parket iz kolekcije Tango napravljen je od najfinijeg, visokokvalitetnog drveta iz Evrope i sveta. Prirodna struktura drveta dodatno se tretira bojom i brušenjem, stvarajući raznovrsne dezene i stilove – od dasaka koje imaju egzotičan šmek, preko tradicionalnih, modernih, retro i rustičnih. U okviru Tango kolekcije, na raspolaganju imate preko deset nijansi (uz odgovarajući asortiman lajsni), te najzad možete da kreirate ambijent kakav ste oduvek želeli. U pitanju je Tarkett pod koji je izdržljiv i dugotrajan, a instalacija poda je brza i jednostavna uz T-Lock sistem, a pod je spreman za upotrebu odmah nakon ugradnje. Zbog površinske zaštite (Proteco Strong lak), čišćenje poda je lako, a održavanje ekonomično. Udobnost, privlačan dizajn i 30 godina Tarkett garancije čine Tango parkete sjajnim izborom.

Ključne karakteristike

  • Širok izbor dezena
  • Izdržljiv i otporan parket
  • Jednostavna ugradnja i ekonomično održavanje
  • Odgovarajući asortiman lajsni
  • Garancija 30 godina

Tehničke i ekološke specifikacije

  • Površinski tretman: Proteco Lak, Proteco Natura
  • Ukupna debljina: 14 mm
  • Debljina habajućeg sloja: 3,60 mm
  • Ukupna masa: 7,5 kg/m²
  • Sistem zaključavanja: T-Lock

Dezeni i cene

Hrast Cumin

CENA: 12.010 rsd/m2

Hrast Mocha

CENA: 13.800 rsd/m2

Hrast Schwarzwald

CENA: 13.875 rsd/m2

Jasen Cognac

CENA: 17.390 rsd/m2

Hrast Baron

CENA: 10.550 rsd/m2

Hrast Savana

CENA: 15.650 rsd/m2

Hrast Burbon

CENA: 13.780 rsd/m2

Hrast Modern Grey

CENA: 13.780 rsd/m2

* Sve cene su podložne izmenama. Možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili na brojeve telefona.

 

ODRŽAVANJE:

Tehnologija završne obrade koja se koristi za Sinteros parkete čini ih najboljim izborom za lako održavanje. Da biste sačuvali svu lepotu Vaših Sinteros drvenih podnih obloga, samo sledite veoma jednostavne predloge za zaštitu. Svi saveti i informacije za negu i održavanje prikupljeni su u polju za negu i održavanje.

Čišćenje:

– Za svakodnevno čišćenje parketa i laminatnih podova dovoljno je obrisati ih, preći preko njih suvim briskom ili ih usisati.

– Za temeljnije čišćenje koristite vlažnu krpu za čišćenje. Brisko sa resama od kanapa ostavlja za sobom previše vode, pa se stoga ne preporučuju. Dodajte u vodu par kapi Tarkettovog Cleaner-a ili nekog blagog sintetičkog deterdženta koji ne sadrži amonijak.

– Naša preporuka je da se parketi i laminatne podne obloge održavaju Tarkettovim Refresher-om (osveživačem), jer on s lakoćom čisti podove i produžava vek trajanja lakiranih površina. Osveživač istovremeno čisti i ostavlja zaštitni sloj. On sprečava klizanje, ne sadrži vosak i ne žuti.

Zaustavite prljavštinu na ulazu!

– Kamenčići i pesak, prljavština i vlaga neprijatelji su svakog parketa i laminatnog poda. Dobri otirači ispred ulaznih vrata, kao i na samom ulazu, smanjuju potrebu za održavanjem. Nameštaj sa zaštitnim jastučićima smanjuje opasnost od ostavljanja tragova i ogrebotina na podu. Prolivenu tečnost treba odmah obrisati.

Uklanjanje mrlja

– Sinteros parketi veoma su otporni na mrlje. Opšte pravilo glasi da fleke treba ukloniti što je pre moguće, pre nego što se osuše i postanu trajne. Posle toga dovoljno je brisanje dobro isceđenom krpom. Konsultujte Uputstvo za uklanjanje mrlja, kako biste znali koju vrstu deterdženta treba da upotrebite.

Podloga

Ako želite da postavite parket slobodnom ugradnjom bez lepljenja, onda je podloga neophodna! Podloga je sigurno najvažnija za uspešno postavljanje parketa.

Pošto se višeslojni parketi postavljaju uz pomoć metode „olivajuće ugradnje “, pri kojoj se drvo, u stvari, ne spaja s podlogom, neophodno je postavljanje podloge pre nego što se postavi pod. Podloga dolazi preko osnove. U većini slučajeva, višesslojni parketi se mogu postaviti na podlogu za uz pomoć lepka ili spajanjem dasaka bez upotrebe lepka.

Bez glatke i čvrste osnovne podloge, višeslojni parketi mogu da propadnu ili da za vrlo kratko vreme poprime veoma loš izgled.

Poziv