flexile-white-logo

KONTAKT

Tarkett parket kolekcija Sinteros / Somer

Sinteros proizvodi donose Vam najatraktivnije prednosti drvenih podnih obloga kako biste uživali u veličanstvenoj lepoti koja je izuzetno pristupačna. Ako izaberete hrast, jasen, bukvu ili neku egzotičnu vrstu drveta, uživaćete u prelepom i prirodnom izgledu koji je posebno osmišljen za Vaše prostorije.

Četiri razloga zašto odabrati sinteros:

– Raznovrsni dezeni;
– Trajni kvalitet;
– Ekoloski podovi;
– Jednostavna ugradnja.

Dezeni i cene

Akcijske cene traju do kraja septembra!

SINTEROS OAK ORIGINAL

CENA: 3.590 rsd/m2
AKCIJSKA CENA: 3.215 rsd/m2

SINTEROS OAK AMBER

CENA: 4.180 rsd/m2

SINTEROS OAK BRONZE

CENA: 4.200 rsd/m2

SINTEROS OAK GOLDEN

CENA: 4.220 rsd/m2

SINTEROS OAK POLAR

CENA: 4.300 rsd/m2

SINTEROS OAK BEIGE

CENA: 5.105 rsd/m2

SINTEROS OAK ESPRESSO

CENA: 4.240 rsd/m2

SINTEROS OAK CLEY

CENA: 4.235 rsd/m2

* Sve cene su podložne izmenama. Možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili na brojeve telefona.

 

ODRŽAVANJE:

Tehnologija završne obrade koja se koristi za Sinteros parkete čini ih najboljim izborom za lako održavanje. Da biste sačuvali svu lepotu Vaših Sinteros drvenih podnih obloga, samo sledite veoma jednostavne predloge za zaštitu. Svi saveti i informacije za negu i održavanje prikupljeni su u polju za negu i održavanje.

Čišćenje:

– Za svakodnevno čišćenje parketa i laminatnih podova dovoljno je obrisati ih, preći preko njih suvim briskom ili ih usisati.

– Za temeljnije čišćenje koristite vlažnu krpu za čišćenje. Brisko sa resama od kanapa ostavlja za sobom previše vode, pa se stoga ne preporučuju. Dodajte u vodu par kapi Tarkettovog Cleaner-a ili nekog blagog sintetičkog deterdženta koji ne sadrži amonijak.

– Naša preporuka je da se parketi i laminatne podne obloge održavaju Tarkettovim Refresher-om (osveživačem), jer on s lakoćom čisti podove i produžava vek trajanja lakiranih površina. Osveživač istovremeno čisti i ostavlja zaštitni sloj. On sprečava klizanje, ne sadrži vosak i ne žuti.

Zaustavite prljavštinu na ulazu!

– Kamenčići i pesak, prljavština i vlaga neprijatelji su svakog parketa i laminatnog poda. Dobri otirači ispred ulaznih vrata, kao i na samom ulazu, smanjuju potrebu za održavanjem. Nameštaj sa zaštitnim jastučićima smanjuje opasnost od ostavljanja tragova i ogrebotina na podu. Prolivenu tečnost treba odmah obrisati.

Uklanjanje mrlja

– Sinteros parketi veoma su otporni na mrlje. Opšte pravilo glasi da fleke treba ukloniti što je pre moguće, pre nego što se osuše i postanu trajne. Posle toga dovoljno je brisanje dobro isceđenom krpom. Konsultujte Uputstvo za uklanjanje mrlja, kako biste znali koju vrstu deterdženta treba da upotrebite.

Podloga

Ako želite da postavite parket slobodnom ugradnjom bez lepljenja, onda je podloga neophodna! Podloga je sigurno najvažnija za uspešno postavljanje parketa.

Pošto se višeslojni parketi postavljaju uz pomoć metode „olivajuće ugradnje “, pri kojoj se drvo, u stvari, ne spaja s podlogom, neophodno je postavljanje podloge pre nego što se postavi pod. Podloga dolazi preko osnove. U većini slučajeva, višesslojni parketi se mogu postaviti na podlogu za uz pomoć lepka ili spajanjem dasaka bez upotrebe lepka.

Bez glatke i čvrste osnovne podloge, višeslojni parketi mogu da propadnu ili da za vrlo kratko vreme poprime veoma loš izgled.

Poziv